Majčin dan: 10 holivudskih najseksi mama

DRUGA nedjelja u svibnju rezervirana je za sve mame na svijetu, pa tako i one holivudske. Gledajući ih dok samouvjereno poziraju na crvenim tepisima, teško ih je zamisliti kako mijenjaju pokakane pelene. No, one to vjerojatno rade, baš kao i sve ostale majke, samo što se čini da to ne šteti njihovu seksipilu.

Čini se da holivudske mame lakše svladavaju sve naporne nuspojave majčinstva, pa tako nakon trudnoće kilograme gube u rekordnom roku, a iz rađaonice se brzinom munje vraćaju na gala priredbe i crvene tepihe. Slavne i bogate mame iz svijeta šoubiznisa gotovo nikada ne djeluju preiscrpljeno, a čak i nakon rođenja nekoliko potomaka zadržavaju titule seks-simbola.

Prema izboru magazina OK!, Katie Holmes, Halle Berry, Kate Hudson, Angelina Jolie, Jennifer Garner, Victoria Beckham, Madonna, Tori Spelling, Brooke Burke i Gwen Stefani su najseksi mame Hollywooda. Koja od njih zaslužuje prvo mjesto na ljestvici, prosudite sami.

Gwen Stefani

40-godišnja Gwen mama je od 2006. godine. Dok ne nastupa na turneji sa svojim bendom No Doubt i dok ne dizajnira odjeću, Gwen je kraljica dječjih igrališta. Tamo uživa u igri sa svojim sinovima, uskoro 4-godišnjim Kingstonom i 1-godišnjim Zumom, koje odgaja zajedno sa suprugom Gavinom Rossdaleom.

Brooke Burke

Televizijska voditeljica i model mama je postala 2000. godine. "Dok se brinem o obitelji, odgajam djecu i balansiram s karijerom u svijetu zabave, shvatila sam da ustvari ne postoji pravi ili krivi način odgoja", kaže Brooke, koja sa suprugom Davidom Charvetom odgaja 3-godišnju kćer Heaven Rain i 2-godišnjeg sina Shaya Bravena.

Tori Spelling

Tori se trudi svojoj djeci stvoriti uspomene koje će ih pratiti cijeloga života, a posebno voli priređivati nezaboravne proslave za sina i kćer. Iako je kritiziraju da je premršava, 36-godišnjakinja udana za Deana McDermotta izgleda dobro i živahno dok trčkara za svojim klincima.

Madonna

Uza svoju biološku kćer koja je već tinejdžerica, Madonna je u 50-ima odlučila posvojiti dvoje djece iz Malawija. "Ta mi je zemlja postala drugi dom", kaže pjevačica koja izgleda kao da nije niti dana starija od 40.

Victoria Beckham

Još jedna pomalo anoreksična mama zadaje glavobolje onim ženama koje muku muče s prekomjernom postporođajnom kilažom. Iako je rodila tri sina, čini se da na njoj to nije ostavilo traga, a nekadašnja spajsica, koja se nedavno bacila na dizajniranje odjeće, navodno želi još jedno dijete, nadajaći se da će to biti djevojčica.

Jennifer Garner

Mama dviju kćeri, Seraphine i Violet, uživa u igri sa svojom djecom, a kad se spremi za večernji izlazak, zabljesne i lako može zasjeniti mnogo mlađe kolegice. Glumica je u braku s kolegom Benom Affleckom, a kaže kako u životu najviše od svega želi stvoriti toplu obiteljsku atmosferu svojoj djeci.

Angelina Jolie

Čini se da lijepoj Angie nije nikakav problem brinuti se za svojih šestero djece te uz to još pomagati siromašnima po cijelome svijetu. Glumica i u 35. godini, nakon rođenja blizanaca i kćeri Shilou, izgleda fenomenalno.

Kate Hudson

Kate je mama od 2004. godine, a svome sinu Ryderu želi pružiti svu slobodu koju on poželi. Razvedena od bivšeg supruga Chrisa Robinsona, 31-godišnja glumica izgleda sjajno čak i kada navuče trenirku i odvede sina u šetnju po susjedstvu.

Halle Berry

Već je napunila 43, a još uvijek je jedna od najpoželjnijih žena na svijetu. S bivšim dečkom dobila je kćer Nahlu, a otkada je ima, kaže, osjeća se još više seksi nego ranije. "To je stanje uma, a od kada imam Nahlu, ja se osjećam sve više i više seksi", kaže oskarovka.

Katie Holmes

Iako je često kritiziraju jer pušta svoju 4-godišnju Suri da po hladnoći i kiši hoda gola i bosa, žena Toma Cruisea, Katie Holmes, svoju kćer ne ostavlja na brizi dadiljama, već je gotovo svugdje vodi sa sobom. Uvijek uređene, obje izgledaju sjajno, a Katie se nakon rođenja Suri vratila u formu rekordnom brzinom.

 

 

   

Pročitajte više