Maji Šuput pobjegla je psovka zbog ovog nastupa u Supertalentu

Screenshot: Nova TV

U SINOĆNJOJ polufinalnoj emisiji showa Supertalent nastupila je 15-godišnja Liberty Barros koja je na audicijama oduševila žiri i publiku, a naročito Fabijana koji joj je dodijelio zlatni gumb. 

"Volim zastrašujuće elemente jer su dramatični, nikad ne znaš što slijedi. Ne želim biti jako zločesta, ali ako je na zabavan način, volim plašiti ljude. Večerašnji nastup će biti fora jer je ujedno zločest i pristojan. Mislim da će ispasti izvrsno i nadam se da će se svima svidjeti'', najavila je Liberty svoj nastup. 

Liberty Barros | Supertalent 2023 | 2. polufinale

Neodoljivo ljupka Liberty pomiče granice svoje fleksibilnosti – ako one uopće postoje! 🤸‍♀️😎 Cijeli nastup pogledajte na --> bit.ly/LibertyBarros_Supertalent2023

Posted by SUPERTALENT on Sunday, 3 December 2023

Njezin nastup ponovno je bio zastrašujuć, posebice Maji Šuput, iza koje se Liberty par puta prišuljala i prepala je, a kad je došla do žirija, Maja je viknula: "Jeb***", a dobila je i kutiju u kojoj je bio gumeni pauk. 

"Isuse bože, što ova radi, majko mila", rekla je Martina tijekom nastupa, a Maja komentirala: "Nestrpljivo smo iščekivali tvoju točku jer si prošli put bila sjajna. I opet si. To što radiš sa svojim tijelom je nerealno. Da sam ja u mogućnosti, definitivno bih ti stisnula zlatni gumb jer si bila izvrsna."

"Mene si lako prestrašila, nisam znao što će se dogoditi sljedeće, a to je i što si htjela", priznao je Fabijan dok je Davor rekao: "Tvoj talent je i ples, sasvim si dobra u tome, bilo je lijepo, ponekad se pitam ima li tvoja fleksibilnost granica."

Pročitajte više