Majka Cristiana Ronalda: Moj sin je imao samo dvije djevojke, ostalo je laž

MAJKA najboljeg svjetskog nogometaša Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, tvrdi da su mediji iskrivili sliku o njenom mirnom i odanom sinu. Portugalskog nogometaša povezivalo se i još se uvijek povezuje s cijelim nizom ljepotica što uopće nije istina, tvrdi Dolores, koje sina opisuje kao poštenog i odanog mladića.

"Kada bih vjerovala onome što ljudi pričaju onda bi ispalo da je on bio u vezi sa stotinu djevojaka. Znam da to nije istina, jer mene je upoznao sa njih dvije, a one su Merche Romero i Nereida Gallardo", tvrdi 54-godišnja Cristianova majka te dodaje kako Ronaldo uvijek kada mu se svidi neka djevojka i kada ta veza postane ozbiljna, upozna je s obitelji.

"On svoju mamicu  zove svaki dan, stoga me ne bi čudilo da mu sljedeću djevojku izabere mama"

Inače, 24-godišnji Ronaldo je u ponedjeljak viđen u naručju 32-godišnje brazilske glumice Karine Bacchi s kojom je proveo ljetni odmor prije dvije godine. A prije samo tjedan dana povezivalo ga se s Gabi, brazilskom instruktoricom fitnessa i britanskom studenticom Oliviom Saunders.

"Njegova kuća puna je zrcala tako da se može stalno gledati. Obožava se gledati i igrati sa svojom kosom. Ima kovrčavu kosu i od mene je tražio da mu je izravnam kao što sam to i sebi radila. Posvuda u njegovoj kući mogu se vidjeti njegovi inicijali, kao i broj sedam koji je broj na njegovom dresu. Cristiano svoju mamicu Dolores zove svaki dan, stoga me ne bi čudilo da mu sljedeću djevojku izabere mama", izjavila je prije nekoliko mjeseci Nereida Gallardo, bivša Ronaldova djevojka koju je ostavio putem SMS-a.

Totalsport/A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više