Gisele Bundchen nakon razvoda pozirala na naslovnici Voguea. Neprepoznatljiva je

Foto: Profimedia

MANEKENKA Gisele Bundchen (42) neprepoznatljiva je na novoj naslovnici Voguea, prvoj otkako se razvela od NFL zvijezde Toma Bradyja prošle godine. Bundchen je izašla na naslovnici novog talijanskog Voguea za ožujak, a ideja je ovaj put bila pretvoriti Giselinu prirodnu ljepotu u nešto neprepoznatljivo.

Gisele je pozirala u crvenoj Valentino haljini, a kosa joj je bila skrivena ispod crvene zalizane kratke perike. Nanijeli su joj dosta šminke i potpuno je izblijedili ten. Na usne su joj stavili crveni ruž, dok su joj oči ukrasili crvenim sjenilom. Lice su joj još krasile dijamantne naušnice, a cijeli look djelovao je mistično.

Do sada je bila na 142 naslovnice

Giselin izgled osmislio je stilist Ib Kamara, koji ujedno obavlja posao glavnog urednika časopisa Dazed. Spomenimo i kako je Gisele do sada bila na čak 142 međunarodne naslovnice Voguea tijekom svoje manekenske karijere.

Podsjetimo, Bundchen se razvela od Bradyja, s kojim ima dvoje djece, u listopadu prošle godine nakon 13 godina braka. Potvrdili su to u objavama na svojim Instagram profilima. "Proteklih dana moja supruga i ja finalizirali smo razvod nakon 13 godina braka", napisao je Tom te dodao da su odluku donijeli "u prijateljskim odnosima i zahvalni za vrijeme koje su proveli zajedno".

"Nastavit ćemo surađivati kao roditelji i osigurat ćemo našoj djeci svu potrebnu ljubav", dodao je te zamolio za privatnost. Sličnu stvar objavila je i Gisele. "Američki nogomet je vrlo nasilan sport, a ja imam djecu i voljela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim. Ali u konačnici smatram da svatko mora donijeti odluku koja njemu odgovara. I on treba slijediti svoju sreću", rekla je Gisele ranije za magazin Elle.

Pročitajte više