"Mali sotona": Neki su u Kateinom izlasku iz bolnice primijetili nešto "jezivo"

Foto: Hina

IAKO je danas peti dan otkako je Kate Middleton s malim princem izašla iz londonske bolnice St. Mary, priče o tom trenutku ne staju. Najviše se pisalo o imenu novorođenčeta, za kojeg je sinoć britanski tisak bio uvjeren da će se zvati Albert, no danas je konačno objavljeno da se zove Louis Arthur Charles.

Kate je iz krila Lindo izašla odjevena u crvenu haljinu s bijelim ovratnikom, a mnoge je ta haljina podsjetila na izrazito sličan model koji je u jednoj sceni filma "Rosemaryna beba" nosila Mia Farrow

Glavni lik tog filma, kojeg tumači Farrow, ostaje u drugom stanju, a ispostavlja se da otac djeteta nije njen muž, već Sotona. Bebi daje ime Adrian, zbog čega su neki nagađali da bi Kate svoju bebu mogla nazvati tako.

Oni skloni teorijama zavjera počeli su kopati po prošlosti, a kao temelj svojih teorija da bi netko svoje dijete nazvao po liku iz filma o Sotoni isticali su riječi pokojne princeze Diane da "oni nisu ljudi". Naravno, teško da bi Diana to isto rekla za svog sina i njegovu ženu, ali njima to ionako nije bitno.

Bitnije je im je da je Kate danas dvogodišnju Charlotte vozila u kolicima koja su identična onima iz filma Rosemaryna beba. Prilično jaki dokazi.

Čeka se mišljenje Elvisa Duspare. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kate Middleton instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Kate Middleton.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više