Malo tko je prepoznao bivšeg domaćeg voditelja na zagrebačkoj špici

Foto: Josip Moler/Cropix/Press

50-GODIŠNJEG Kristijana Ugrinu fotografi su tijekom vikenda snimili u centru Zagreba. Bivši televizijski voditelj i glumac uhvaćen je u rijetkom pojavljivanju, nakon što ga posljednjih nekoliko godina povukao i živi daleko od očiju  javnosti.

Prošetao je u košulji i trapericama, a na glavi je nosio šešir. Ugrina ima dužu kosu i bradu, a mnogi ga danas u javnosti teško prepoznaju. Nekad je bio jedan od najprisutnijih domaćih glumaca da bi proteklih godina otkrio da je počeo raditi i kao dostavljač hrane.

10 godina vraćao tuđe dugove

Naime, 10 godina je vraćao tuđe dugove što ga je dovelo do teške financijske situacije. Svojedobno je za domaće medije ispričao kako je želio pomoći kolegici i pristao joj je biti jamac, a onda je ona prestala plaćati rate te je u međuvremenu i preminula.

Ipak, nedavno je otkrio da se vraća na TV ekrane ulogom u RTL-ovoj seriji San snova. Ugrina u seriji tumači lik nogometnog trenera Felša.

"Tumačim lik koji je podložan kompromisima i zbog svoje dobrobiti pristaje na stvari s kojima se ne bi složila većina, kako uostalom i jest u jednom dijelu nogometnog svijeta", kaže Ugrina.

Pročitajte više