"Malo znači mnogo": Fanovi Beyonce prikupljaju donacije da kupe karte za njen koncert

Foto: EPA

NAKON što je Beyonce najavila svjetsku turneju poslije sedam godina pauze, na kojoj će održati 43 koncerta i predstaviti svoj album Renaissance, neki od njezinih obožavatelja pokrenuli su stranice na kojima prikupljaju sredstva kako bi mogli platiti karte za jedan od njenih koncerata.

Mnogi od njih su detaljno opisali koliko žele vidjeti 41-godišnju pjevačicu uživo na koncertu. Jedan korisnik pod imenom Jamaal, koji moli za sredstva, napisao je da je "situacija ozbiljna" i da mu je odlazak na Beyoncein nastup "jedino životno iskustvo koje želi ostvariti prije nego što umre".

"Dobit ću ulaznice za prvi red u svakom slučaju, ali ovako je sigurnije nego prodati svoj bubreg na crnom tržištu. Šalu na stranu, sam boravak u zgradi bio bi najčudesnija stvar ikada. Pa pomozi bratu ako možeš. Upamtite da se centi pretvaraju u dolare. Malo znači mnogo. Hvala unaprijed", poručio je.

"Moram je vidjeti uživo i udisati isti zrak s njom"

Osoba pod imenom Nadiya napravila je kolaž koji uključuje fotografije nje i Beyonce. "Znam što mislite. Nitko mi neće dati 2000 dolara da vidim Beyonce, ali volim Beyonce od svoje druge godine... Samo je moram vidjeti uživo i udisati isti zrak kao i ona. Stoga ću poduzeti sve", napisala je.

Korisnica Makayla napisala je da joj je Beyonce najdraža umjetnica svih vremena i inspiracija desetljećima. "Sjećam se kad sam bila djevojčica, na obiteljskim putovanjima u automobilu se ništa nije puštalo osim hitova Destiny's Childa", navela je.

Podsjećamo, potražnja za ulaznicama je već velika s obzirom na to da je ovo Beyonceina prva solo turneja od 2016. godine, a pretprodaja ulaznica za njene britanske nastupe započela je u četvrtak. Karte u regularnu prodaju kreću u utorak.

Pročitajte više