Mama Britney Spears progovorila o skrbništvu: "Ona prema tati osjeća strah i mržnju"

Foto: Guliver

LYNNE SPEARS, mama Britney Spears, progovorila je o skrbništvu svog bivšeg supruga Jamieja Spearsa nad pjevačicom. Jamie upravlja Britneynim životom i financijama 13 godina.

O situaciji je progovorila izjavom u dokumentima koje je sudu podnijela u ponedjeljak. Page Six piše da je izjavila da "Jamie nije u stanju staviti interese svoje kćeri ispred svojih te Britney prema njemu osjeća strah i mržnju". 

Dodala je da je primijetila da se ništa ne radi u korist pjevačice te je kao jednu od nepravdi navela Jamiejevo angažiranje liječnika koji je Britney pripisivao "potpuno neprikladne lijekove", koje ona nije željela uzimati.

Trebala je ići i u ustanovu za mentalno zdravlje, a ako ne bi ostala na liječenju, prijetila bi joj kazna, tvrdi Lynne. Međutim, dodala je da ne zna kakva se kazna podrazumijevala. 

Inače, strani mediji pišu da nije poznato u kakvom su odnosu Britney i njezina mama. Lynne se nakon drugog saslušanja pjevačice oglasila na Instagramu znakovitom porukom. Pratitelji su je tada napali i napomenuli joj kako je Britney izjavila da je htjela tužiti cijelu obitelj.

Podsjetimo, Britney se prije mjesec dana izravno obratila sudu o kontroverznom skrbništvu. Rekla je da želi svoj život i da završi 13-godišnje skrbništvo koje njezin otac ima nad njom. 

Pročitajte više