Mama iz Zagreba traži par koji je pomogao njenoj kćeri: Doveli su je kući, pala je

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Nepoznati par iz Zagreba danas je glavni hit u Facebook grupi Zakaj volim Špansko. Iris Nuić traži ih u grupi jer su pomogli njezinoj kćeri koja je pala s bicikla te je dovezli kući. Mama Ines ih sada želi upoznati i osobno im zahvaliti.

"Molila bih mlađi par koji je jučer pomogao mojoj kćeri koja je pala s bicikla sinoć na Zagrebačkoj aveniji da mi se javi. Zaustavili su auto, pomogli joj, dovezli su kući i bicikl i nju i bili iznimno ljubazni i brižni. Voljela bih im zahvaliti, makar ih počastiti ili im napraviti kolač.... Znam samo da žive u Španskom, Ulica Vilima Korajca...", napisala je mama Iris u grupi.

"Još ima nade za ovaj svijet i ovaj život", pisali su neki komentatori

Objava je skupila mnoštvo lajkova i hrpu komentara.

 "Još ima nade za ovaj svijet i ovaj život, svaka vam čast. Hvala vam i od mene, kao da ste moje spasili", "Najljepše je na ovom svijetu biti dobar čovjek... Svaka čast", "Bravo, još ima dobrih ljudi koji nisu kamena srca. Respect do neba", napisali su neki komentatori.

Mama Ines im, kaže, želi napraviti kolač.

"Ja se nekako nadam da ih netko iz grupe možda poznaje, možda su ispričali nekom tko će ovo vidjeti. Ma samo im želim dati mali znak pažnje, pokazati koliko cijenim njihovu gestu. Napraviti im kolač i odnijeti im ga... To je najmanje što mogu...", komentirala je. 

Pročitajte više