Mama joj uočila čudan madež na nozi, nakon dijagnoze poslala važno upozorenje

Foto: Instagram

BRITANSKA reality zvijezda Molly-Mae Hague poslala je upozorenje svima nakon što je morala ukloniti potencijalno kancerogeni madež s lijeve noge.

"Prije otprilike tri tjedna savjetovali su mi da treba ukloniti madež koji imam na nozi. Zahvat sam obavila u roku od nekoliko dana. Prošlog tjedna sam dobila nalaze i mogu reći da definitivno nisu bili ono što sam očekivala", započela je 21-godišnjakinja objavu na Instagramu.

"Pokušavala sam procesuirati tu informaciju dok sam uz to još bila prezauzeta poslom. Nije bilo lako. Još uvijek vam ne mogu dati punu dijagnozu dok se ne izvrši daljnja procedura i dok ne dobijem te rezultate, ali za sada samo pokušavam ostati pozitivna", objasnila je i dodala da želi naglasiti važnost pregleda madeža.

"Nikad nisam mislila da će mi se s 21 dogoditi nešto slično i to je vrlo zastrašujuće, ali znam samo da moram podijeliti svoju priču i ono kroz što prolazim kako bih podigla svijest o situaciji. Zdravlje vam mora biti na prvom mjestu i znam da su neki od vas možda ovo već prošli... Voljela bih da mi se javite", poručila je.

Molly je i prije tri tjedna, kad je tek bila doznala da treba ukloniti madež, zabrinuto govorila o strahu da je riječ o kancerogenom madežu.

Dodala je i da je madež prva uočila njena majka, i to preko televizije, dok je Molly sudjelovala u showu Love Island.

"Provjerite madeže, ljudi, to je veoma važno. Ja sam ovaj otišla provjeriti na tri različita mjesta kako bi dobila više mišljenja", savjetovala je.

Pročitajte više