Mama koja se borila s rakom rodila curicu 22.2.2022. u 2:22 ujutro: "To je čudo"

OBITELJ Spear iz Sjeverne Karoline dobila je bebu 22.2.2022., i to u 2:22 ujutro, u rađaoni broj dva. Malena Judah Grace pravo je čudo za svoje roditelje, ne samo zbog vremena i lokacije rođenja. Njena majka Aberli Spear bolovala je od Hodgkinovog limfoma, raka limfnog sustava koji inhibira sposobnost tijela da se bori protiv infekcije.

Tretmani koje je Aberli prošla smanjili su šansu da ona i suprug Hank dobiju dijete. Liječenje uključuje zračenje, kemoterapiju i imunoterapiju.

"Danas je ekstraposeban 'twos-day' za ovo novorođenče i njezinu obitelj! Judah Grace Spear rođena je 22.02.22. u 2:22 ujutro u Regionalnom medicinskom centru Alamance - u rađaonici broj dva", napisali su na Facebooku djelatnici Regionalnog medicinskog centra Cone Health Alamance.

"Beba Judah je odgovor na molitve njene obitelji", poručili su iz bolnice i dodali: "Judah znači zahvalnost, pa njeno ime savršeno odgovara njenoj priči. Ona je blagoslov za svoju obitelj. Tako smo sretni zbog njih."

Bebina baka Kristi Engelbrecht rekla je za WFMY da se njena kći šest godina borila s rakom.

"Judah nas podsjeća da postoje lijepe stvari, održano Božje obećanje i zajednica u kojoj si ljudi međusobno pomažu", dodala je i otkrila da su mama i beba nakon porođaja dobro.

Pročitajte više