Mama Miley Cyrus ukrala dečka svojoj kćeri? Nije je pozvala ni na svadbu

Foto: Instagram

TISH CYRUS (56), menadžerica i mama Miley Cyrus, prošle godine se udala za 54-godišnju zvijezdu serije Prison Break Dominica Purcella, a Us Weekly je sada izvijestio da se njezin novi suprug ranije viđao s njenom najmlađom kćeri Noah. Tish je Noah, navodno, ukrala dečka. 

"Noah i Dominik bili su prijatelji s povlasticama, viđali su se povremeno, a prestali su izlaziti kada se on zaljubio u Tish", rekao je izvor za novine. Dodaje i da je majka znala za vezu svoje kćeri s Purcellom, ali joj nije dala da o tome priča prije vjenčanja.

Njezina je kći navodno uvrijeđena. Insajder tvrdi da Tish nije ni čekala da Noah i Dominic prekinu. "Noah se još viđala s Dominikom kad ga je Tish počela loviti. Sukob između Noah i Tish ide dublje nego što ljudi misle. Noah je jako uzrujana", kaže.

Nije pozvala djecu na svadbu

Tish i njezin bivši suprug Billy Ray Cyrus zajedno imaju Miley, Braisona i Noah, dok je glazbenik posvojio njezinu djecu Brandi i Trace. Noah nije bila na njezinom vjenčanju s Purcellom. Umjesto toga, otišla je s bratom u kupovinu u supermarket, dok je Miley bila majčina djeveruša. 

Ostala Tishina djeca s Cyrusom navodno nisu bila pozvana. "Tish je bila ta koja nije pozvala Noah i Braisona na vjenčanje, blokirala ih je na Instagramu nakon što je započela vezu s Dominicom", rekla je osoba bliska obitelji za Entertainment Tonight.

Navodno je Noah najprije teško podnosila majčinu vezu s njezinim prijateljem s povlasticama, no u međuvremenu se zaručila za modnog dizajnera Pinkusa.

Pročitajte više