Mama priznala da se redovito kupa sa sinovima od 10 i 11 godina: "Svi troje se stisnemo zajedno"

Screenshot: Youtube

SPISATELJICA Lauren Libbert je u emisiji This Morning ispričala kako se redovito kupa sa svoja dva sina od 10 i 11 godina.

"Ako se oni osjećaju ugodno s tim, kupamo se otprilike jednom tjedno. U našoj kući to nije velika stvar, radimo to godinama. Svi uživamo u tome. Imamo malu kupaonicu i ponekad se svi troje stisnemo zajedno. Nekad čitamo časopise, nekad samo razgovaramo. Ostanemo tako nekih dvadeset minuta", ispričala je ona.

Jelena Veljača kupa se gola u kadi s kćerkicom: "I ja se pitam gdje je granica"

Ona smatra da je to sasvim prirodno i tvrdi da ni ona, a ni njeni sinovi, nemaju problema s tim da su zajedno goli.

"U našoj kući je to sasvim normalno. Što ima prirodnije od toga da si gol u vlastitom domu? Nemamo se čega sramiti, ne vidim što je loše u tome. Zašto bismo se sramili naših tijela i skrivali ih jedni od drugih", zaključila je ona.

Drugi gost emisije, Ben Edwards, smatra da to i nije baš u redu.

"Ne radi se o tome da se sramimo ili da je to neprirodno. Problem je u tome da ih to može zbuniti i utjecati na njihov seksualni razvoj", tvrdi on.

Lauren je ipak ostala pri svome.

"Ako moj sin u jednom trenu odluči da ne želi biti gol preda mnom, prihvatit ću njegovu odluku, ali zasad nam svima odgovara ovakva situacija. Ja sam odrasla u takvom okruženju, radila sam to dugo nakon puberteta i to mi je pomoglo da se osjećam dobro u vlastitoj koži", zaključila je ona.  

Pročitajte više