Mama ŠČ! na službenom YouTube kanalu Eurosonga prešla dva milijuna pregleda

Screenshot: YouTube

Mama ŠČ!, pjesma kojom će Let 3 ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, na službenom kanalu Eurosonga prešla je dva milijuna pregleda.

Pjesma je na YouTube kanalu Eurosonga objavljena prije dva tjedna, a veći broj pregleda, njih 2,4 milijuna, do ovog trenutka ima samo pjesma Queen of Kings norveške predstavnice Alessandre.

Treći najgledaniji nastup u veljači

Organizatori Eurosonga jučer su objavili kompilacijski video najgledanijih nastupa u veljači, a Let 3 našao se na visokom trećem mjestu.

Ispred Leta 3 ugurale su se samo dvije pjesme. Drugo mjesto je zauzela pjesma Uno, koja je trebala predstavljati Rusiju na otkazanom Eurosongu 2020. godine, a prvo pjesma Queen of Kings.

Inače, Hrvatska se trenutno nalazi na 16. mjestu kladionica od 37 zemalja (ukupnog broja zemalja koje se ove godine natječu na Eurosongu).

Stanje na aplikaciji My Eurovision Scoreboard, koja dopušta fanovima Eurosonga da naprave poredak zemalja koje se natječu s obzirom na pjesme koje im se sviđaju, puno je gore. Naime, tamo se pjesma Mama ŠČ! nalazi među tri najgore pjesme prema mišljenju fanova. Na aplikaciji manje bodova imaju samo Rumunjska i San Marino.

Finale Eurosonga 13. svibnja

Dva polufinala Eurosonga održavaju se 9. i 11. svibnja, dok je veliko finale zakazano za 13. svibnja.

Kroz polufinalne večeri gledatelje pred malim ekranima i publiku vodit će glumica Hannah Waddingham, glazbenica Alesha Dixon i ukrajinska pjevačica Julia Sanina. U finalnoj večeri pridružit će im se i poznati voditelj Graham Norton. Uz njih, natjecatelje će najavljivati i Sam Quek, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills i Timur Mirošničenko.

Pročitajte više