Mama Srpkinje koja se udaje za 53 godine starijeg kćeri zamjera samo jedno

Screenshot: YouTube

MILIJANA Bogdanović koja ima 21 godinu i Milojko Božić koji ima 74 trenutno su najpoznatiji par u Srbiji. Velika razlika u godinama dovela ih je u sve regionalne medije, a mlada Milijana tvrdi da se u 53 godine starijeg muškarca zaljubila zbog njegovog fizičkog izgleda. 

Zajedno su gostovali u jutarnjem programu jedne televizije gdje je Milijana priznala da je njezin otac potpuno razočaran kćerinim izborom, a majka joj zamjera činjenicu što je sa svojom vezom izašla u medije. Milijanina majka razgovarala je i s novinarima Kurira.

"Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to obznanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentiraju kako on ima para, da je ona s njim zbog novca, ali zapravo on nema ništa. Ima samo malu mirovinu. Sve što je imao uzele su mu prethodne dvije žene. Pa čak i kćer staru 31 godinu", kaže Slađana Bogdanović. Dodala je da je njezin muž jako razočaran, a da mlađa kći plače već danima.

"Moj muž je poznat u Užicu pa ga svi pitaju, zapitkuju, a najviše ga bole komentari. Ljudi nas i ne poznaju, a tako nešto pišu. Imam i mlađu kćer, koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun obitelji. Ja sam majka i Miljani želim svu sreću, odobravam joj, ali me jako boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebala raditi", govori Slađana.

Pročitajte više