Mama zaboravila bebu na aerodromu pa napravila scenu: "Odbija nastaviti s letom"

Ilustracija (na slici nisu osobe iz teksta): Instagram

PUTNICA koja se ukrcavala na let za Kuala Lumpur u zračnoj luci u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji primijetila je da njezina beba nije pored nje. Let se zbog nje morao vratiti na polazišni aerodrom, kako izvještava Gulf News, a to se dogodilo nakon što je zabrinuta majka osoblju rekla kako je zaboravila svoje dijete na terminalu zračne luke King Abdul Aziz.

Također, u javnost je procurila snimka na kojoj se čuje razgovor s pilotom aviona koji potvrđuje kako se avion ipak vratio, uz riječi "Neka Bog bude s nama. Možemo li se vratiti?", prenosi Insider.

Kontroloru leta s kojim je pilot razgovarao ništa nije bilo jasno pa mu je pilot objasnio zbog čega se let preusmjerava natrag. "Traženo je da se let usmjeri natrag... Putnica je zaboravila bebu na terminalu, sirota, i odbija nastaviti s letom", objasnio je te potvrdio kako se vraćaju.

Kako se ranije nisu susreli sa sličnom situacijom, i kontrolorima leta sve je bilo vrlo zbunjujuće. "Ovo je nešto potpuno novo za nas", zaključili su i provjerili sigurnosni protokol za ovaj nesvakidašnji slučaj.

Iako se isprva čini kako se radi o nemarnoj majci, to ipak nije bio slučaj. "Da ne bi svi okrivili majku, beba je bila s njezinom sestrom na terminalu. Bile su na različitim busevima prema avionu, a sestra je zabunom s bebom završila na letu za Jakartu, ali se zatim vratila na terminal", stoji u objavi na Twitteru Fahada M. Al Barraka, korisnika društvene mreže koji je bio upoznat sa situacijom.

Pročitajte više