Mama zaradila pravo bogatstvo prodajući svoje mlijeko na internetu: "Najviše ga kupuju muškarci"

Foto: Facebook

MLADA majka iz Cipra pronašla je odličan izvor zarade prodajući svoje mlijeko muškarcima koji ga koriste u strogoj bodybuilderskoj dijeti umjesto steroida.

Rafaela Lamprou je prije sedam mjeseci rodila sina Anjeloa, no ubrzo je shvatila da ima puno više mlijeka nego što je to njenom sinu potrebno, piše Independent.

"Jednostavno ga je bilo previše. Na početku sam se izdajala i zamrzavala ga, ali kad mi se zamrzivač napunio nisam znala što bi s njim", kaže ona.

U početku ga je 24-godišnjakinja poklanjala majkama koje nisu imale dovoljno mlijeka, no onda su joj se počeli obraćati muškarci.

Uskoro je shvatila da ga može prodavati po dobroj cijeni pa tako sad 30 mililitara mlijeka prodaje za osam i pol kuna. Do sad je zaradila 37,500 kuna i prodala gotovo 500 litara.

"Prvo su mi se javljali bodybuilderi, a onda i fetišisti. Nemam pojma što rade s mlijekom, ali kažu mi da ga piju. Na početku mi je bilo malo čudno, ali zapravo mi ne smeta jer sam otvorenog uma", ispričala je Rafaela.

Tvrdi da je postala pomalo ovisna o tome, a muž ju navodno podržava.

"On je sretan ako sam i ja sretna. Mlijeko prodajem preko Facebooka. Naravno da se povremeno javi i neki čudak, ali njih uspijem izbjeći", zaključila je ona.  

Dijetetičar Brian St. Pierre objasnio je za Men's Health da ga bodybuilderi kupuju jer je majčino mlijeko vrlo hranjivo i puno nutrijenata. 

"Majčino mlijeko potiče bebu da brzo raste pa se nadaju da će sličan učiniak imati i na odraslog čovjeka", kaže on.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.