Mami Andreja Pejića komentari "dižu tlak": Andrej je unikat i što prije to shvate, bolje za njih

MANEKEN Andrej Pejić, koji je zbog svoje ljepote jednako uspješan i kao muški i kao ženski model, neke oduševljava, a kod nekih izaziva brojne kritike. Njegova majka Jadranka Savić u intervjuu za srpski Blic kazala je kako joj komentari na račun njenog sina "dižu tlak". "Andrej je unikat i što prije to shvate, bolje za njih", poručuje njegova mama. Komentirala je i šuškanja da holivudski producenti spremaju film o Andreju te kazala kako bi radije da se režije primi genijalni Emir Kusturica negoli Amerikanci.

Ispričala je i kako je Andrej, za razliku od svog brata Igora koji je bio hiperaktivan, bio "zlatno dijete", kako se uvijek radije igrao s djevojčicama negoli dječacima, te kako je oduvijek volio eksperimentirati sa svojim izgledom. Kaže i kako joj se od rodbine i prijatelja nikad nitko nije usudio prigovoriti zbog toga što podržava Andreja u tome da bude drugačiji: "Eh, kao da bi meni ikad itko smio nešto reći za moju djecu?! Direktno, nikada - znaju me! Kada su djeca u pitanju, tigrica mi nije ravna. Još je tu i Igor, visoki, snažni brat, koji bi život dao za njega. A što ljudi misle i govore iza leđa, to je njihova stvar".

Kaže i kako joj je Andrej zabranio da, zbog vlastitog zdravlja, čita komentare o njemu: "Na početku je bilo jako teško. Pročitam članak na srpskom ili nekom drugom našem jeziku, nekako ga progutam, ali kad vidim komentare čitatelja, uzrujam se. Andrej mi je zabranio da ih čitam, jer mi dižu tlak, a to za moje zdravlje nije dobro. Da se utješim, otvorim inozemne novine i stranice i saznam da zapravo imam najljepše dijete na svijetu, i uz sve to šarmantno, duhovito, obrazovano, zrelo. Eto, stranci me utješe, nažalost".

Pročitajte više