Mamu iz Zagreba oduševio potez dječaka: "Hvala što ste se igrali s mojim sinom"

Foto: Facebook

OBJAVA jedne mame iz Zagreba uljepšala je dan članovima grupe "Zakaj volim Špansko", u kojoj je osvanula njezina pohvala skupini osnovnoškolaca koji su se igrali s njezinim devetogodišnjim sinom.

"Pohvala za mame, tate i sve koji su odgovorni za odgoj grupice dečkiju (6-8 dečkiju) 7. razreda koji idu u OŠ A. Kovačića, koji su danas (op.a. 6. lipnja) između 12.10 sati  i 13.30 sati bili u malom parku kod one zgrade koja se gradi pokraj škole. Oni su moje dijete koje ima nepunih 9 godina i koje je inače jako teško i zeznuto, plus što ima nekoliko dijagnoza što se tiče učenja i ponašanja, prihvatili kao svog vršnjaka, igrali nogomet sat vremena, kao da se znaju sto godina, s time da ga nijednom rječju niti pokretom nisu smatrali manjim ili manje vrijednim", napisala je.

"Za njih je on bio kao jedan od njih, ravnopravan protivnik (sa svojih 134 cm i 33 kg), a oni mnogo viši i veći... Ponosna sam što postoji takva mladež i nadam se da ću i ja uspjeti svoju djecu odgojiti da paze na manje, da ih prihvaćaju... Da ne duljim... Dečki nadamo se da ovo nije bilo prvo i zadnje igranje nogometa... Pozdravlja vas Marko i baš ste cool", stoji u objavi Valentine Knežević uz nekoliko fotografija dječaka u igri.

"Moja namjera je postignuta - da zahvalim dječacima koji su se stvarno ponijeli fer i korektno prema drugašu, malom dječaku koji u borbi i želji da igra i nije bio nogometno korektan, tu je bilo povlačenja za majice, ruke, ali oni su toliko pažljivo to 'odradili' da je to ono što me fasciniralo, a za taj dio su zaslužni roditelji... Moj Marko je izrazito toplo, milo dijete dobrog srca, ali zbog hiperaktivnosti, nemira često ispada da je 'zločest'", ispričala je za Index Valentina.

"Uglavnom, velika pohvala za cijeli tim OŠ A. Kovačića, učiteljicu S. i roditelje djece koja su s njim u razredu, na strpljenju i trpljenju Marka i njegovih mušica koje ponekad nisu baš ni lijepe, ni ugodne", dodala je zahvalna majka.

Pročitajte više