Mandžo 15 godina ljubi Ivanu iz Strizivojne: Najbolje mi je kod kuće s njom i psom

Foto: Instagram

NAKON što je Mario Mandžukić potpisao za Milan, u fokus javnosti ponovno je došao njegov privatni život, točnije odnos s misterioznom dugogodišnjom djevojkom Ivanom.

Ivana Mikulić, rodom iz Strizivojne, rijetko se pojavljuje u javnosti, nema profil na Instagramu i prema svemu sudeći, ne živi život tipične djevojke nogometaša. Zna se tek da su u vezi nešto manje od 15 godina, žive zajedno, a Ivana radi sve moguće da izbjegne kamere i glamurozna događanja. Njene fotografije apsolutna su rijetkost, a Mandžukić ih ne objavljuje ni na svom Instagram profilu.

Njeni susjedi jednom su prilikom medijima otkrili da su Ivana i njena sestra skromne i lijepe djevojke. Ivanin otac poginuo je 2002. godine u nesreći u u termocentrali Kosovo 2 u Obiliću te je djevojke odgajala njihova majka.

"Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji, psom i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima", rekao je jednom prilikom Mandžo za njemačke medije.

Jednom je prilikom otkrio i da pas spava između njega i djevojke svaku večer i to je otprilike najviše što se od Mandžukića ikad moglo čuti o privatnom životu, a Ivana i dalje ostaje "najmisterioznija djevojka nogometaša na svijetu", kako su je prozvali svjetski mediji.

Pročitajte više