Maneken pozirao gol i cenzurirao alatku, fotka postala hit jer se vidi sjena

Foto: Instagram

FOTOGRAFIJA modela postala je hit na Instagramu, a bit će vam jasno zašto čim je pogledate malo bolje.

Australac Nick Youngquest objavio je fotografiju iz Portugala na kojoj je pozirao gol. Kako Instagram ne trpi golotinju, svoju je muškost cenzurirao portugalskom zastavom, no čini se kako nije obratio pažnju na sjenu.

"Zadovoljstvo mi je najaviti partnerstvo s turističkom zajednicom Portugala. Zezam se, samo nisam imao kratkih hlača danas nakon surfanja. Bez obzira na sve, očito sam aktivirao full blogger mode, no ova obala je nešto posebno", napisao je uz fotografiju koja je izazvala tisuće reakcija.

Kao što biste i očekivali, komentatori su se fokusirali upravo na sjenu, no nisu svi bili uvjereni da se ona na fotografiji pojavila slučajno. "Hahaha, brate. Taktički ostavio sjenu?!", komentirao je jedan korisnik Instagrama.

"Jednom kad vidite...nema natrag. i ja se ne žalim", "nakon ove objave turizam u Portugalu sigurno će porasti", "ok, wow, ova sjena malo ostavlja mašti", još su neki od komentara.

Skeptici su bivšem ragbijašu (danas manekenu) poručili kako je sjena lažna, navodeći kako nemaju smisla ni kut ni proporcije. "Očigledno je lažna sjena što vrišti još više od očaja", pisali su neki, a Nick se branio kako nije toliko jadan da fotošopira takvu fotografiju samo za pažnju. Što vi kažete?

Pročitajte više