Manekenka (24) umrla nakon operacije lica. Natjecala se za Miss

Foto: Instagram

Venezuelska manekenka Wilevis Brito (24) preminula je zbog srčanog zastoja nakon operacije lica u bolnici u Caracasu, piše Daily Mail. Lokalni su mediji izvijestili da je bila na maksilofacijalnoj operaciji gdje su joj uklonili kvržicu na usni i sanirali ogrebotinu na čeljusti. 

"Imala je operaciju čeljusti zbog istrošenosti maksilofacijalnog područja i male kvržice koja se stvorila na njezinoj usni", rekao je izvor blizak manekenki za venezuelski El Pitazo i dodao da se odlučila na zahvat zbog zdravlja i kako bi izbjegla buduće komplikacije.

Iako je operacija bila uspješna, kasnije je došlo do komplikacija. Brito je prije nekoliko godina emigrirala u Argentinu i studirala komunikologiju na Interamerican Open Universityju u Buenos Airesu. Radila je kao voditeljica za argentinski informativni kabelski kanal i América Tucumán.

Manekenka je bila drugoplasirana na izboru za Miss Venezuele 2021. godine, koji je održan u Buenos Airesu. Kasnije se vratila u svoju domovinu i 2023. godine osvojila je titulu kraljice sporta La Guaire, svog rodnog grada.

Pročitajte više