Manekenka nasmrt izbola muža kad je doveo kući drugu ženu i tražio da kuha za njih

Foto: Instagram

RUSKA manekenka Lilia Sudakova je, kako izvještava agencija East2West News, nožem nasmrt izbola svog supruga nakon što je kući doveo drugu ženu. 

26-godišnja Lilia mogla bi zbog ovoga zaraditi 15 godina zatvora. Lijepa Ruskinja, navode, priznala je da je nasmrt izbola muža Sergeja Popova (28). 

Manekenka, čija se fotografija našla na naslovnici ruskog izdanja časopisa Vogue, navode, rekla je istražiteljima da je pobjesnjela od ljubomore kad je suprug njoj pred očima flertovao s drugom ženom koju je upoznao u baru i doveo kući. 

Njena majka Irina Sudakova tvrdi da je Lilia muža napala u samoobrani. Za ruske medije je otkrila da je njena kći duže vrijeme bila žrtva obiteljskog nasilja, te da ju je suprug prije kobnog događaja pokušao natjerati da skuha obrok njemu i ženi koju je doveo u stan, te da ju je nakon toga udarao i vukao za kosu. 

"U tom trenutku je zamahnula prema njemu i slučajno ga ubola nožem. Moju kći je to jako potreslo. Isprva je mislila da ga je samo porezala. Lilia je tu žrtva. Bila je to samoobrana", ispričala je za ruske novine Kosmoloskaja Pravda te je za svog pokojnog zeta rekla da je bio "alkoholičar" i "arogantni snob". 

Lilia je optužena za ubojstvo i trenutno se nalazi u istražnom zatvoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.