Manekenka u Aji Sofiji podignula burku i pokazala golo međunožje (18+)

BELGIJSKA manekenka, koja je prošle godine uhićena u Egiptu zbog golotinje, izazvala je kontroverze i najnovijim photoshootingom u Turskoj, gdje je u Aji Sofiji podignula burku i pokazala golo međunožje.

Marisa Papen bila je na udaru vjerskih vođa i nakon skandaloznog fotografiranja ispred Zida plača u Jeruzalemu, a bijes vjernika sad je navukla na sebe i u Turskoj.

"Za razliku od Egipta, ovaj put nismo imali pravi plan. Došli smo bez ikakve pripreme, samo s beskrajnom maštom", rekla je Marisa, koja je, kao i u Egiptu, pozirala australskom fotografu Jesseju Walkeru.

Nakon što su kupili burku, dvojac se uputio u slavnu Aju Sofiju, koju godišnje posjete milijuni turista. "Nakon što smo neko vrijeme čekali da uđemo, iznenadio nas je broj kamera tamo. Doslovno imaju pokriven svaki kvadratni centimetar."

"Ako ste ikad bili u Aji Sofiji, znat ćete da tamo ne prođe dan bez tisuća ljudi okolo cijelo vrijeme", dodao je Jesse, piše The Sun.

Nakon što su shvatili da se savršen moment za fotografiju neće dogoditi, Marisa je nonšalantno odlučila podignuti burku i otkriti genitalno područje. "Odlučili smo pričekati da vodič počne pričati i zaokupi pažnju svoje grupe, tada je bilo vrijeme za akciju", objasnila je.

"Čak smo se vratili sljedeći dan jer nismo bili sretni s prvim fotografijama", otkrio je Jesse. "No ne smatram da je to bio izazov u odnosu na fotografiju s krova koji nadgleda džamiju. Za tu fotografiju trebalo je puno planiranja i koordinacije", dodao je.

"Srećom, imamo odlične veze u Istanbulu bez kojih ovo definitivno ne bi bilo moguće."

Marisa i Jesse uspjeli su napraviti photoshooting i u nadrealnom krajoliku Kapadocije, no morali su otkazati drugi na još jednom povijesnom području zbog pojačanog osiguranja.

"Mislim da su vlasti znale da smo u gradu jer se nisu micali od nas. Nikad nismo imali šansu snimiti ono što smo htjeli", rekla je Marisa. Dvojac kaže i kako ih je u jednom trenu pratila naoružana straža, koja je hodala metar iza njih i bez riječi.

"Čim smo stigli na lokaciju, tip je gestikulirao da nas gleda i zatim pokazao na grupu naoružanih muškaraca na brdu. Bilo je to kao nešto iz filma. Jesse je snimio jednog od tipova da vidimo nose li oružje. Imali su ga, i to ozbiljno oružje."

Iako im se činilo da su ih pratili tijekom čitavog putovanja, Marisa i Jesse uspjeli su sigurno napustiti zemlju. "Jesse i ja volimo o sebi razmišljati kao o modernim Bonnie i Clydeu na James Bond misiji i uživamo u svakoj minuti opasnosti u kojoj se iznova nađemo", zaključuje Marisa.

Pročitajte više