Manekenke o zimskim radostima: Anita Dujić mrzi klizanje, a Ivana Delač Đolo ne zna skijati



U PETAK navečer u jednom trgovačkom centru dućan Modiana otvorio je još jednu poslovnicu. Tim povodom brojni poznati su se okupili kako bi pogledali reviju koju su nosile Vedrana Linardić, Anita Dujić , Sanela Seferagić te brojne druge manekenke. Pitali smo naše poznate Hrvatice da nam otkriju koji su im planovi za nadolazeće blagdane i planiraju li, poput mnogih Hrvata uskoro na skijanje, a neki su nam otkrili kako uopće ne znaju ni skijati. 

Na reviji su još bili i Borut Mihalić, Vladimir Kočiš Zec, Marko Grubnić te Saša Kopljar sa suprugom

Ivana Delač Đolo: Imam 31 godinu i ne znam skijati, nikad nisam skijala


Među brojnim okupljenima, u petak navečer došla je i Ivana Delač Đolo. Pitali smo je kako bi ona opisala svoj stil odijevanja i kakve boje ona voli nositi. "Zapiknula sam si sivu bundicu s krznom, zima je i tražim baš nešto sivo jer imam sve druge boje. Ali moj ormar je pun boja, kada ga otvorim obično uzmem ono u čemu ću se u tom trenutku najbolje osjećati, o tome ovisi moj stil. Volim nositi haljine, ali danas sam bila odlučila da ću odjenuti traperice pa sam se na kraju ipak predomislila. Najviše volim sivu i crvenu, ali imam faza kada utonem u nešto što je totalno crno ili bijelo, a nekad me i kanarinac žuta privuče", rekla je Ivana.

Pitali smo je i planira li možda na skijanje uskoro, a ona nam je priznala: "Ne skijam, ne znam skijati, imam 31 godinu i nisam nikad stala na skije, ne ponosim se tim. Prošle godine sam prvi puta stala na klizaljke i naučila klizati i to je prošlo super. Dijete mi sada ima pet godina pa kad on krene u malu školu skijanja ja ću u onu za odrasle. Biti ću najstariji polaznik".

Pitali smo je i ide li onda sa sinom na klizanje, a ona je rekla: "Obično idemo na Šalatu ili na Tuškanac na klizanje, prošle godine smo bili kada su Medvjedi klizali s klincima i tada sam s kolegom naučila klizati jer je on igrao hokej i bilo je to jedno fenomenalno iskustvo jer nikad u životu nisam ni rolala, a nisam ni jednom pala".

Otkrila nam je i koji su joj planovi za Božić i Novu Godinu te zašto se jako raduje blagdanima. "Za Božić ćemo tradicionalno biti kod suprugove obitelji u Hercegovini, skupi nas se trinaest do petnaest, velika je obitelj tako da će biti veselo, radit će se jaslice, kuhati, spremati i tamo zbilja uživamo. Za Novu Godinu ćemo negdje sa sinčićem van, obično je to do sada bila baka servis koja ga je čuvala, a sada ga uzmemo sa sobom i onda on zaspe oko 23 sata i onda ja i suprug gledamo vatromet kroz prozor uz čašu vina".



Anita Dujić: Uskoro ću postati teta, jako se radujem tome


Manekenka Anita Dujić nosila je reviju u petak navečer, a nakon toga s nama je podijelila gdje planira za nadolazeće blagdane te čemu se jako raduje. "Jako se veselim s obitelji provesti Božić tako da idem u Trogir kod mame, tate i brata. Još ću početkom prvog mjeseca postati teta tako da se tome jako veselim. Nova Godina, Ivan i ja u Zagrebu, a onda nekoliko dana kasnije idemo do Barcelone i tako", otkrila je Anita.

Kako će brojni Hrvati uskoro krenuti na skijanje, pitali smo Anitu ima li u njenim planovima ikakvo skijanje. "Joj, ne! Nisam taj tip. Nikako ne volim skijanje. Ja bih radije u neke toplije krajeve. Klizanje sam probala prošle zime i skoro sam se polomila, nije to baš za mene dobro završilo tako da ipak ne", bila je iskrena manekenka koja je u vezi s Ivanom Veljačom.



Sanela Seferagić: Pokušavam uskladiti manekenstvo s bolonjskim procesom na fakultetu


Osim Anite, na reviji se našla još jedna poznata hrvatska manekenka, Sanela Seferagić koja je svoju karijeru gradila u inozemstvu. Pitali smo je kako ona usklađuje svoj posao sa studijem i ostalim obvezama, a ona nam je objasnila: "Nije curama manekenstvo naporno ako se bave samo tim poslom. Ja studiram Turizam i  menadžment tako da pokušavam s tim bolonjskim procesom uskladiti manekenstvo i za sada uspijevam. Što se tiče inozemstva, malo teže jer s obzirom na faks s kojim sam kao u srednjoj školi onda baš i ne stignem putovati".

Kako studira menadžment,a ima i jako manekensko iskustvo, pitali smo je planira li jednog dana otvoriti vlastitu agenciju za modele. "Možda, ali ja koliko znam cure koje sa 13, 14 godina počnu raditi ovaj posao kasnije se žele maknuti iz svijeta mode. Znam da kada bih se odlučila za to, u startu bih imala neko iskustvo, ali to ćemo još vidjeti, daleko je to", bila je iskrena Sanela.

Pročitajte više