Manijak nožem napao članice grupe Tatu

ZNALO se događati da djevojke iz grupe Tatu na pozornici gađaju bocama, ali novi incident ugrozio im je život.

Za vrijeme koncerta u Češkoj pozvale su dio publike da im se pridruži u plesu na pozornici, a to je iskoristio neimenovani manijak.

Tjelohraniteljima se učinio sumnjiv čovjek koji ne pleše, već drži ruke u džepovima, pa su ga okružili baš kada je izvukao nož i pokušao napasti pjevačice.

Brzo je savladan i odveden sa scene, a cure su nastavile s nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Lena i Julia kasnije su izjavile novinarima "da nikada ne razmišljaju da bi ih netko mogao ubiti prije nego izađu na pozornicu", a zbog svog lezbijskog imagea već su doživjele brojne neugodnosti.

Za sada je propala njihova želja da se nage slikaju za "Playboy" jer su urednici američkog i njemačkog izdanja najpoznatijeg magazina za muškarce odbili njihovu ponudu kao nedovoljno atraktivnu, a njihove golišave slikice već su ispunile stranice brojnih tabloida.

No, Tatu se nisu dale omesti Playboyevim odbijanjem nego su nastavile šokirati javnost, konkretno gledatelje popularnog talk showa Jay Leno Tonight.

Tako su se 18-godišnje Julija i Lena pri izvođenju svog (jedinog) hita "All The Things She Said" strastveno poljubile pred TV kamerama.

Ipak, gledatelji su imali priliku vidjeti samo mali dio tog poljupca jer je politički korektan režiser odmah djelovao, pa je umjesto poljupca dvije mlade djevojke ekran punih 17 sekundi prikazivao gitaristu Tatu-a, a zlobnici su odmah komentirali kako mu je to zasigurno najdulje pojavljivanje na televiziji dosad.

Zanimljivo je da se Amerikanciu nisu potrudili prevesti natpis s kratke majice koje je nosila jedna od djevojaka. Da jesu, saznali bi da na njoj piše "War sucks dick!", što ipak nećemo prevoditi na hrvatski.

Pročitajte više