Mariah Carey prerušena u Eminema snimila novi spot

MARIAH CAREY za potrebe svojeg novog spota, onog za pjesmu "Obsessed" prerušila se u Eminema s idejom da mu poruči što točno misli o slavnom pjevaču i njegovim stihovima. Naime, Eminem se nedavno okomio na pjevačicu i njezinog supruga Nicka Canona, te ih je u posljednjih nekoliko godina u više navrata spomenuo u negativnom kontekstu.

"Obsessed" je prvi singl s albuma "Memoires of an Imperfect Angel", koji će se u prodaji pojaviti 25. kolovoza, a američki mediji pjesmi su već predvidjeli uspjeh. A ukoliko se njihova nagađanja ispostave istinitima, te ukoliko Mariah sruši svoj osobni rekord (zasad ima 18 pjesama na prvom mjestu čuvene Billboardove ljestvice, što je najveći broj No. 1 singlica solo izvođača ikad), uspjeh će još jednom moći zahvaliti reperu The Dreamu, koji se na njezinom novom albumu našao u ulozi većinskog producenta.

"Svi ti rekordi i nagrade samo su šlag na torti. Sretna sam i blagoslovljena što mogu raditi ovaj posao, a sve popratno što se zbiva samo je znak da publika to prihvaća", rekla je Mariah Carey, koja je nedavno proslavila prvu godišnjicu braka s Nickom Cannonom.

V.V.
Foto: JLP

Pročitajte više