Marija Kolb u TLZP-u utjelovila trenutno najpopularnijeg tipa u Hrvatskoj. Pogledajte

Foto: Press

Marija Kolb u novoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala se u ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu - Baby Lasagnu. Žiri joj je dao same pohvale.

"Ista, znači ista", komentirao je Mario Roth te dodao: "Znaš što mi se kod tebe najviše sviđa? Ti kao glumica svakom svom zadatku pristupaš vrlo profesionalno i ozbiljno, a to su odlike velikih ljudi. Bila si fantastična – maska 1/1, nastup 1/1 i njegova energija te sve što si mogla upiti, apsolutno si upila kao spužva."

Pohvalama se priključio i Goran zaključivši: "Mislim da je ovo, bez pretjerivanja, jedna od najsličnijih imitacija onome što bi se trebalo imitirati. Čestitam u svakom pogledu."

Baby Lasagna joj poslao videoporuku

Izazovne pripreme za ovu dinamičnu točku Mariji je olakšao upravo Baby Lasagna koji joj je, osim korisnim savjetima, pomogao ohrabrujućom videoporukom prije nastupa.

"Htio sam uzeti moment da iskažem poštovanje prema Marijinom trudu da skine moje nespretne vokale i ponekad čudne pokrete. Hvala od srca što će me tako divna osoba predstavljati", poručio je.

Pročitajte više