Marija Šerifović najavila nove koncerte u Hrvatskoj. Stiže u Rijeku i Varaždin

Foto: Extra FM

Nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Slavonskom Brodu, Marija Šerifović najavljuje nastavak svoje turneje Dolazi ljubav u hrvatskim gradovima. Tako će 18. listopada nastupiti u dvorani Zamet u Rijeci, a 14. prosinca u Areni Varaždin.

"Glazba je do prošle godine bila moja prva ljubav, a sada je druga, ali ja ne mogu bez nje. Plan je da ova turneja završi u ožujku, nakon čega sigurno slijedi pauza od dvije godine, jer moram odmoriti, a nakon toga tko zna, zato idemo uživati - neka poludi Rijeka, neka poludi Varaždin", otkrila je Marija putem Extra FM-a voditeljici Dorini Duplančić.

Krajem prošle godine objavila album

Pjevačica je krajem prošle godine predstavila album Dolazi ljubav koji je posvetila sinčiću Mariju. Na repertoaru će se naći i najnovije pjesme, među kojima su Vozi me, Drugačija, Ja sam pa i duet Pola sunca koji je izvela s hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom. 

"Meni je ovaj album u srcu možda i najdraži od svih sada, drago mi je što je u Srbiji upravo proglašen albumom godine", rekla je Marija.

Cijela Europa dan-danas pamti njenu Molitvu s kojom je pobijedila na Eurosongu 2007. godine, a s ovom turnejom Marija obilježava već 20 godina uspješne karijere koju je započela singlom Bol do ludila. Ulaznice za koncerte u Rijeci i Varaždinu puštene su u prodaju.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.