Marija Šerifović snimila se sa sinom u naručju: Htjela sam otkazati turneju, ali...

Foto: Instagram

NAKON što je prošlog tjedna iznenadila fanove viješću da je postala majka dječaka Marija, pjevačica Marija Šerifović oglasila se videom iz Los Angelesa. Zahvalila je svima na porukama i podršci.

"Pošto je ovo moje prvo obraćanje putem Instagram storyja, željela bih vam svima zahvaliti na prelijepim porukama. Sve je zatrpano, puno ljubavi... Vjerujte mi, možemo to osjetiti. Moje škorpionsko srce prima previše ljubavi ovih dana pa mi treba da to sve procesuiram. Onda će se sigurno ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći govoriti više i ozbiljnije", ispričala je Marija. 

"Ovo mi je najznačajnija i najljepša godina"

Priznala je da je u jednom trenutku zbog dolaska sina htjela otkazati turneju Dolazi ljubav, koja počinje u Zagrebu na Dan žena.

"Htjela sam to sve otkazati i prebaciti na 2025. godinu, ali sam sa svojim suradnicima, prijateljima i obitelji donijela odluku da će turneje biti. Ovu ljubav koju trenutno osjećam želim podijeliti s vama i na taj vam način zahvaliti. Ovo mi je najznačajnija, najljepša i najveća godina u odnosu na čitav moj život", objasnila je pjevačica.

Marija će u sklopu turneje pjevati u tridesetak gradova. U Hrvatskoj će posjetiti nekoliko gradova - Zagreb, Zadar, Split, Rijeku, Osijek i Varaždin. 

"Ja vas jedva čekam, a vi se samo molite za moje zdravlje, strpljenje, mudrost i moju dušicu da sve ovo izdrži. Kad sve to prođe, idem na zasluženu pauzu od pjevanja", zaključila je. Potom je objavila i video u kojem drži svog sina u naručju dok pjeva pjesmu (I've Had) The Time of My Life.

Podsjećamo, pjevačica je objasnila kako je u više navrata pokušala postati majka, no nije mogla iznijeti trudnoću, zbog čega se u konačnici odlučila za surogat-majku. Šerifović zbog ugovora o privatnosti ne želi otkriti tko je otac, no izjavila je da će njezin sin o tome doznati sve kad dođe vrijeme za to.

Pročitajte više