Marijan iz LJNS-a prodaje svoju kuću u Istri za 1.8 milijuna kuna

Screenshot: RTL

MARIJAN iz Ljubav je na selu prodaje svoju kuću u Buzetu za 245.000 eura (oko 1.8 milijuna kuna). 

Kuća je osvanula na Index Oglasima

"Samostojeća kuća izgrađena 2010. godine koju karakterizira sveprisutan američki stil. Sadrži dvije garaže i kotlovnicu na 146 mdok je stambeni dio na polukatu veličine 294 m2. Stambeni dio sastoji se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom u otvorenom prostoru, tzv. 'open space', od 70 m2, četiri spavaće sobe s kupaonicama, hodnika, kupaonice i velikog balkona", stoji u opisu kuće.

"Smještena je na uzvisini, pa ima otvoren pogled na okolinu. Postoji mogućnost dizanja kata. Velika okućnica jamči mir i tišinu. Nekretnina je pogodna za poljoprivredno gospodarstvo, maslinik, iznajmljivanje i slične namjene", opis je 2864 m2 velike okućnice.

Oglas i fotografije kuće možete pogledati ovdje.

"Dugoročno se, bit ću iskren, vidim u Tajlandu, i to definitivno! Otkad sam došao u Hrvatsku, ovdje nemam sreće. Jedina lijepa stvar koja mi se dogodila je to što sam upoznao Patty, jer, da sam ostao u SAD-u, ne bih je nikad upoznao. A sad smo skupa i možemo zajedno planirati budućnost. Čim ovdje prodam kuću, selim se iz Hrvatske na Tajland", rekao je nedavno Marijan za RTL.

Pročitajte više