Marijan se ženi u subotu, a ima karte za Rusiju. Pogledajte kakvo je rješenje smislio

TIJEKOM Svjetskog prvenstva ljudi su spremni napraviti zaista svašta kako bi otišli na utakmicu. Daju se otkazi, uzimaju se lažna bolovanja, prodaju automobili i dižu krediti, ali jedan gospodin iz Splita otišao je još korak dalje. 

Na Index Oglasima osvanuo je oglas kakav do sada sigurno niste vidjeli. "Ljudi, uvalio sam se u probleme i to velike. Odavno sam kupio karte za četvrtfinale svjetskog prvenstva u Rusiji, a u subotu se ženim!" piše autor oglasa.

"Zajedno smo od 2002. godine. Prošli smo skupa zaista sve. Bilo je tu uspona i padova, suza i smijeha. Nakon putovanja u Austriju prije 10 godina srce mi je bilo slomljeno, ali naša veza je od tada postala neopisivo snažna. Nekoliko puta me i jako naljutila, ali i dalje sam ostao uz nju. Doduše, ni ja nisam bio najbolji. Znao sam se ne pojaviti kada me najviše trebala no ona mi to nije zamjerila. Sada se bliži najvažniji dan u povijesti našeg odnosa i ja ga sigurno neću propustiti. Zato tražim nekoga tko bi išao umjesto mene."

"Vjenčanje je u Splitu u crkvi Svete Obitelji u subotu u 17 sati, a buduća žena se zove Ivana. Kada se pojavite recite da ste tu umjesto Marijana i da je po novim pravilima FIFA-e dopuštena ta izmjena. Sretni mladenci!" piše.

Pročitajte više