Voditelji Survivora Marijana Batinić i Andrija Milošević, Antonija Blaće zadužena za studijske emisije

VODITELJI regionalnog celebrity Survivora, kojeg će RTL i srpska Prva TV snimati u Kostarici, bit će Marijana Batinić i Andrija Milošević. Kako su izvijestili s RTL-a, dok će Marijana i Andrija pratiti kandidate na lokaciji, Antonija Blaće vodit će studijske emisije. Reality show kreće u proljeće. Na testiranju su bile brojne poznate osobe, a unatoč medijskim nagađanjima o odabranim sudionicima, službenih informacija o tome koje ćemo kandidate gledati kako "preživljavaju" u Kostarici zasad nema.

Marijana Batinić je već otputovala u egzotičnu Kostariku, gdje se trenutno izvršavaju sve pripreme za početak snimanja ovog uzbudljivog showa u kojem neće nedostajati adrenalina, smicalica, klanova, a ponajviše želje za pobjedom. Što su sve kandidati sposobni učiniti ne bi li pobijedili, koliko su snažni duhom, a koliko tijelom, saznat ćemo uskoro. Marijana će kandidatima svakodnevno zadavati nove zadatke i brige, a ukoliko izvrše zadano - razveselit će ih nagradama!

Splitskoj voditeljici će društvo praviti njen srpski kolega, 33-godišnji glumac i voditelj Prve TV Andrija Milošević, koji je već "veteran" ovog televizijskog formata. Hrvatskoj javnosti je poznat i po ulogama u "Ne daj se, Nina!", "Jesen stiže, dunjo moja" i "Nepobjedivo srce".

Pročitajte više