Marijana Batinić tuguje zbog smrti splitskog pjevača: Ti si zadnji trebao otići

Foto: Instagram

U TEŠKOM sudaru dva automobila u Dugopolju u noći na srijedu život je izgubio Igor Nešić, pjevač splitskog benda Smile.

Od glazbenika i bivšeg boksača prijatelji i kolege opraštaju se na društvenim mrežama, a među njima je i voditeljica Marijana Batinić.

"Dobra dušo, čista emocijo, srce ogromno... Ti si zadnji trebao otići", napisala je uz fotografiju s Igorom i Petrom Nižetić.

"Kako si nas samo ostavio... Kako? Zašto? Bogu je vjerojatno opet zatrebao anđeo. Spavaj mirno voljeni Igore. Tvoja duša, dobrota i tvoja pjesma živjet će vječno s nama", poručila je Viktorija Rađa.

I fotografkinja Sonja Dvornik oprostila se od mladog Splićanina. "Ništa nema smisla dobri moj Igore", poručila je. Ispod njene objave tužne emotikone u komentarima je ostavila i pjevačica Domenica.

Brojni splitski glazbenici, Igorovi kolege, neutješno mu pišu poruke na društvenim mrežama. "Sinoć nas je tragično napustio naš dragi i dobri kolega, pjevač benda Smile Igor Nešić. Instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje. Dragi naš kolega sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru božjem. Obitelji iskrena sućut. Dragi kolege glazbenici i svi mi koji smo stalno po noći na putu pazite kako vozite, polako i oprezno", stoji na profilu glazbenika Vine & Ivo.

Pročitajte više