Iskrena Marijana Mikulić: Kuća mi je razrovana, planovi pali u vodu, a idu kiše

Foto: Instagram

MARIJANA MIKULIĆ na Instagramu je progovorila o svojoj svakodnevici s obitelji, sinovima koji idu u školu i vrtić te procesu uređivanja kuće koju su ona i suprug nedavno kupili na kredit.

"Drugi tjedan da Jakija vozim na drugi kraj grada u vrtić u specijalnu grupu, i ništa ne stižem obaviti do 12 dokle je on u vrtiću, a svako popodne ima terapije. Drugi tjedan nastave, a školarcima još nisam kupila sav potreban pribor, kutije za likovni od lani su opustošene, a ja nikako da odem po novi materijal", započela je Marijana.

"Drugi tjedan da tata i Josip štemaju, cca 20 kubika šute izbacili i još nema kraja. Kuća je razrovana, idu kiše, a svi planovi o radovima su pali u vodu i moramo smisliti novi plan, al ono do jučer inače ćemo imati slapove Niagare po kući", požalila se glumica.

"Profesorice draga..."

"Andrija kaže da je jedna Prof rekla da do idućeg sata svi moraju imati okvire na knjigama i bilježnici. Profesorice draga to mi je apsolutno na vrhu liste prioriteta trenutno", poručila je pa upitala pratitelje kako se oni snalaze s novom školskom godinom.

"A o cijenama pribora nećemo. Lanjske polupotrošene boje i kistove ćemo pojesti da ne propadaju. Jel i vi uživate pritisku oko nabavke školskog pribora već prvi tjedan nastave, ili ste savršene, uvijek spremne?! (Ove savršene nek ne pišu ništa molim vas, iovako sam već na aparatima)", zaključila je.

Njena objava oduševila je mnoge pratiteljice koje su se pronašle u njenim riječima.

"Probajte se udomiti kod nekog dok radovi traju. Ne moraju imat sve novo tip top pomalo. Doći će sve na svoje", "Evo mi smo samo za omote dali 95 kn za jedno dijete!!!!!!! Sretno u ostvarivanju svih ovih obaveza koje ste naveli", poručile su joj.

Pročitajte više