Marijana Mikulić o svom braku: Svako toliko jedno drugo želimo ispaliti raketom

Foto: Instagram

MARIJANA MIKULIĆ i suprug Josip danas obilježavaju 15. godišnjicu braka. Glumica je na svom Instagram profilu objavila staru fotku na kojoj ona i Josip nasmijani poziraju i u opisu čestitala godišnjicu svom suprugu.

"Nekad davno, dok smo bili samo mi, i imali sve vrijeme svijeta za nas... U međuvremenu se dogodila djeca, kredit, poslovi dolazili i odlazili, usponi padovi, bolesti, zdravlje, pare, besparica, stan, pas... Uglavnom, sad imamo sve, samo ne stignemo imati nas", započela je Marijana priznajući da i u njihovom braku ima nesuglasica, ali se sve riješi.

"Ali ja volim sve to što imamo, iako jedno drugo svako toliko želimo ispaliti raketom. Ne bih mijenjala ni tebe, ni nas, ni ovo sve za tisuću bilo čega drugog. Samo jako, samo jako dalje. Sretnih nam prvih 15! Poklanjam tebi sve moje pjesme, nitko te tako voljeti ne smije", napisala je glumica i u potpisala se kao "tvoja luda žena". 

Josip je brzo odgovorio svojoj supruzi.

"Hvala na prvih 15 ljube. Ništa se nismo promijenili, samo nas je malo više", napisao je u komentaru.

Brojni pratitelji pridružili su se čestitkama u komentarima, a između ostalih i Marijanini kolege Bojana Gregorić Vejzović, Nataša Janjić Medančić i Amar Bukvić.

Marijana i suprug Josip, koji je profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, rodom su iz Širokog Brijega. Vjenčali su se 2005. godine i imaju tri sina: Ivana (11), Andriju (7) i Jakova koji će uskoro napuniti dvije godine. 

Pročitajte više