Marijana Mikulić snimila sina Jakova kako govori: Rasplakala sam se od sreće

Foto: Instagram

MARIJANA MIKULIĆ nedavno je otkrila kako njezin jednoipolgodišnji sin Jakov odbija komunicirati i uspostaviti bilo kakvu interakciju s ljudima, a sada je objavila video u kojem je pokazala napredak svog sina. 

"Prijateljica mi je poslala sliku sebe, sa svojom malom bebom u naručju. Pokazala sam ju Jakovu, kao što mu sto stvari pokažem, imenujem, pjevam... I kažem: 'Vidi Jaki, beba.' A Jakov: 'bebi, bebi'", započela je Marijana objavu. 

"Idem ga odmah pokušati snimiti, unaprijed spremna da vjerojatno neće ponoviti. A on 'bebi, bebi.' Je l' trebam reći da sam se rasplakala od sreće", napisala je glumica. 

"Bogu hvala, bit će još bolje", "Ja vas potpuno razumijem i znam što znači radost za svaki novi korak. Vidjet ćete da će se sav trud ispatiti", "Uh koja radost", "Bravo", "Samo hrabro naprijed", pisali su pratitelji poruke podrške. 

Podsjećamo, Marijana je pratiteljima otkrila da Jakova vodi privatno na terapije

"S dvije i pol smo već super, valjamo plastelin, radimo kolače, još ne govori, ne odaziva se na svoje ime, ali bude. Jakov neće čekati. Vodili smo i vodit ćemo ga privatno, dakle SAMI PLATITI i ne, nećemo se prijaviti za nikakve poticaje uzdržavanja, posebnih potreba i slično jer ima puno potrebitijih", zaključila je Marijana. 

Pročitajte više