Marijana Puljak o Ultri: Onima koji žugaju da je ovo Sodoma i Gomora savjetujem...

Foto: Facebook

MARIJANA Puljak partijala je na Ultri u petak navečer i sinoć, a danas se o festivalu oglasila na svom Facebook profilu. Izgleda da se dobro provela na festivalu budući da je na Parku mladeži ostala, kako kaže, nekoliko sati.

"Tko me dobro poznaje zna da obožavam plesati, pogotovo na disco muziku. U mladosti smo, nakon šetnje ispred Semafora ili Rivom, izlazili u klubove Shakespeare, Missisipi ili na fax u STOP-a i tamo se plesalo do jutra.

Ove godine sam prvi put bila na Ultra Europe festivalu, iako su u Splitu evo već 9 godina, i mogu reći da sam baš uživala. Bila sam prvu i zadnju večer po par sati i sve što sam doživjela je izvrsna atmosfera, moj tip muzike i zabave, mladi sa svih strana svijeta koji uživaju, odlična produkcija, ozvučenje, vatromet,…

Prošli smo prije početka cijelu organizaciju, sve pozornice, iza pozornice, popratnu logistiku, sobu za nadzor iz koje se na 10-tak ekrana prati cijeli prostor i pozivaju sve dežurne službe u slučaju potrebe, sobu za nadzor fiskalizacije i kartičnog plaćanja koju redovito tijekom noći posjećuje porezna inspekcija. Sve je uigrano i vrlo profesionalno", kaže.

"Onima koji žugaju..."

"Tri dana mladost se veseli, a i nama starijima se dobro dođe ispuhati od svakodnevnih stresova.

Onima koji žugaju kako je ovo Sodoma i Gomora iskreno savjetujem da dođu i sami se uvjere u veselje i radost koji vladaju među ekipom koja se samo došla dobro zabaviti. Među 40+ tisuća mladih sigurno je bilo i incidenata, ali ništa iznad prosjeka po bilo kojem masovnom događaju ili što službe nisu mogle obraditi.

Tri dana Ultre su prošla, nadamo se da se mladim gostima svidio Split i ostat će i dalje, a nama ostalima je ponedjeljak, vrijeme za povratak na posao, napunjenih baterija", napisala je na Facebooku.

TEAM ULTRA Tko me dobro poznaje zna da obožavam plesati, pogotovo na disco muziku. U mladosti smo, nakon šetnje ispred...

Objavljuje Marijana PuljakPonedjeljak, 10. srpnja 2023.

Pročitajte više