Marijeva isprika Sonji: Da sam ološ, napio bih te i zveknuo pred kamerama

IAKO je prošlo već nekoliko tjedana od kako je Mario zavirio u tuš gdje je bila gola Sonja, on je sinoć prije spavanja dobio potrebu da se ispriča. "Nije mi bila namjera da te cijela Hrvatska vidi golu", objašnjavao je Mario te joj čak predložio da mu se osveti. Sonja, koja baš nije djelovala da joj je to zasmetalo, pokušavala je ublažiti cijelu situaciju. "Ma naravno, to je bila zajebancija", rekla je glumica.

"Ja nisam bila tako zločesta kad sam pijana. Nikome nisam ništa loše rekla"

Kako bi na što bolji način objasnio kako mu je žao zbog svog postupka, Mario je iskoristio vrlo maštovit primjer. "Da sam ološ, napio bi te i onda bih te zveknuo. Da sam htio skandal onda bih te nacvrcao alkoholom, počeo bi te maziti i tu bi te pred kamerama počeo žnjarati. Iskoristio bi situaciju", komentirao je Mario dok se Sonja Samo smješkala i potvrđivala njegove primjere.

"Ja nisam bila tako zločesta kad sam pijana. Nikome nisam ništa loše rekla", dodala je Sonja aludirajući na gazdaricu Petru koja je prije nekoliko dana bivšu farmericu Tanju Jovanović počastila raznim imenima poput "droljo", "kurvo", "kurvetino" i "sponzorušo". Što se tiče ostalih stanara, Simona je također pokazala kako ne podnosi najbolje alkohol, dok je Mario usred sukoba s Antom rekao kako se njegova supruga "uvaljuje svima" kada si popije.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više