Mariju Šerifović pitali o biološkom ocu njezina sina, evo što je odgovorila

Foto: R.R./ATAImages/PIXSELL

Srpska pjevačica Marija Šerifović je u prosincu prošle godina dobila prvo dijete, sina Marija, a sada je prvi put progovorila o ocu djeteta.

Pjevačici je dijete nosila surogat-majka, a cijela trudnoća držala se u strogoj tajnosti. Sada je u najavi emisije Ami G Show, koja se emitira večeras, prvi put progovorila o tome, otkrivši da je upoznala Marijevog oca. "Strašan frajer, Europejac", rekla je kratko pjevačica o Marijovom ocu, a odgovorila je i na pitanje voditelja Ognjena Amidžića kako će odgajati sina.

"Ako će biti doktor znanosti, živjet će na Beverly Hillsu, ako će biti vulkanizer, kupit ću mu cijeli Tošin Bunar. Bila bih jednako sretna i s jednim i drugim", rekla je pjevačica.

Pjevačica je nedavno otkrila kako nije htjela sina nazvati Mario. "Htjela sam da se zove na slovo 'M' i prva ideja je bila da bude Max. Ali moje prijateljice seljanke su me razočarale kad su rekle da je to ime za psa. Jutro nakon što se rodio trebalo je popuniti papire i došla je žena pitati koje je njegovo ime, a ja ga još nisam imala.

I onda su obitelj i prijatelji počeli mozgati što bi na 'M' i netko je izgovorio 'Mario' i to je bilo to. Naravno, bez 'j', zato što sam ja zbog izgovora u Americi 'Mariđa' pa bi on bio 'Mariđo'", rekla je Šerifović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.