Marina Orsag: Nikada do sada nisam primila ovoliko poruka podrške od vjernika

Foto: Facebook

KOMIČARKA Marina Orsag, koju gledamo u showu Tvoje lice zvuči poznato, danas je primila nevjerojatne poruke od katolika kojima je zasmetao njezin status o mjerama i poziv da "bez ograničenja broja ljudi, odu do prve Crkve i plešu, pjevaju, piju, puše, grle se i zabavljaju".

>>Marina Orsag objavila gnjusne uvrede koje joj katolici šalju zbog statusa o mjerama<<

Orsag su mnogi vrijeđali, ali, kako je napisala u novom statusu, nikad nije dobila veću podršku pravih vjernika.

"Mislim da nikada do sada nisam primila ovoliko poruka podrške od vjernika/ica i toliko komunicirala u inboxu o pravom značenju vjere i prakticiranja ista. Hvala vam svima od srca. Upravo vi pravi vjernici se trebate glasnije boriti protiv svega što crkva radi i donosi vašu vjeru na loš glas. Uljepšali ste mi godinu i vratili vjeru u ljude nakon svih ovih odurnih uvreda i prijetnji", napisala je.

Njezin status jučer je razbjesnio katolike.

"Javno pozivam sve ljude dobre volje da na Badnjak i Božić sa svima koji žele, bez ograničenja broja ljudi, odu do prve Crkve i plešu, pjevaju, piju, puše, grle se i zabavljaju. Jer realno, situacija s virusom će ionako nakon Božića zbog katolibana biti puno gora, pa što ne bi na taj dozvoljeni dan iskoristili sve beneficije koje vlada daje crkvi bili dio nje ili ne. Ionako joj dajemo pare iako to ne želimo", započela je,

Dodala je da je ovo što radi HDZ terorizam i diktatura uz ubojstva.

"I to ne iz nehaja. Ne mislim da je situacija s virusom laž i da nam žele uvaljati 5G cjepiva, niti da ne treba poštivati mjere. Ako su ISTE za sve. Mislim samo da je naša vlada još jednom, kao i zadnjih trideset godina od kad ju je ratni zločinac sastavio, nesposobna za bilo što, osim lizati dupe crkvi i iskorištavati bilo koju situaciju za manipuliranje naroda", istaknula je.

Uslijedile su žestoke uvrede.

"Jučer sam stavila status koji je uzrujao vjernike/ce od kojih sam dobila komentare i poruke u ovom obliku: "kravo nedojebana", "kujo prokleta",  "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", "nabij si mobitel u dupe", "pazi što pišeš jer ću te naći negdje", itd. Pravi vjerski komentari. Ako se itko pitao na koga mislim kad kažem katolibani...na sve one koji teroriziraju druge svojom vjerom, a zapravo je ne znaju prakticirati i nemaju pojma što njihov bog propovijeda. Da prakticiraju riječ božju onda bi ostali doma se moliti i paziti na bližnjeg svoga. Da prakticiraju riječ božju borili bi se da su svi isti pred bogom. Da prakticiraju riječ božju pobunili bi se oko novčanih i imovinskih malverzacija, pedofilije i svih ostalih sranja koje crkva radi. I dalje stojim iza toga da svi moraju biti jednaki i svi imati ista prava u ovoj državi, a ne samo vjernici. Također treba odvojiti crkvu od države da se ne petlja u političke odluke. Treba ukinuti vatikanske ugovore, neka se crkva naplaćuje porezom od vjernika. Treba uvesti stroge kazne za pedofilske zločince u crkvi, a ne ih seliti u "starački dom za svećenike" ili drugu župu.  Ista pravila za sve!!! A vjernicima poručujem da ili prakticiraju svoju vjeru do kraja ili je ne prakticiraju uopće", napisala je.

Pročitajte više