Marina Perazić priznala: "Otela sam djecu, a u Hrvatskoj sam izdajnik svog naroda"

Screenshot: YouTube

MARINA Perazić gotovo svakoga dana privuče pažnju medija nekom izjavom u srpskom reality showu "Farmi", a sada je sustanarima odlučila ispričati dio svoje teške životne priče.

Pjevačica je bila u braku sa srpskim glazbenikom Ivanom Fece Firčijem, s kojim ima i dvoje djece. Otkrila je kako je praktički morala oteti djecu iz SAD-a unatoč sudskoj zabrani jer tamo nije mogla živjeti, a da ona nose i prezime bivšeg supruga.

"Bili smo 12 godina u vezi, nakon sedam dobili smo prvo dijete, tri godine kasnije i drugo. On je bio tu, odmah je popunio papire za djecu i one obje nose njegovo prezime. Iako smo bili u braku, ja sam morala pokazivati papire da sam njihova majka.

Usprkos zabrani suda da djeca izađu iz Amerike, izašla sam iz zemlje. Otela sam svoju djecu jer nisam mogla preživjeti u Americi. Teško smo preživljavali, ali uspjeli smo. Ponekad sam ponosna na sebe. Nisam mogla naći posao u Hrvatskoj, ne terete me legalno, ali ja sam na neki način bila izdajnik svog naroda", izjavila je, između ostaloga, Perazić na showu.

Pročitajte više