Marina Perazić se zbog glasnog hrkanja svađala sa srpskim farmerima

MARINA PERAZIĆ prije tri dana došla je na srpsku farmu. Baš kao što je ljutila farmere u drugoj sezoni hrvatske inačice reality showa, Perazićka je zbog glasnog hrkanja već prvi tjedan naljutila i pojedince u srpskoj Farmi. "Kažem joj da hrče, a ona meni na to odgovori: 'Kako mogu hrkati kad još nisam ni zapala'", izjavila je ljutita pjevačica Snežana Mišković Viktorija.

Kako je krenulo, čini se da Marina neće dugo ostati u reality showu

S njom se složila i pjevačica narodnjaka, Maja Nikolić, koja je u nekoliko navrata budila Marinu jer nije mogla spavati od njezina glasnog hrkanja. "Nema smisla, idem je probuditi", izjavila je isprovocirana Maja. Osim Maje i Viktorije, drugi farmeri su se također žalili na Perazićku dok su neki jednostavno napustili spavaću sobu zbog toga što nisu mogli oka sklopiti.

Kako je krenulo, čini se da Marina neće dugo ostati u reality showu, niti osvojiti neku veliku količinu novca zbog kojega se prijavila, jer zasad je ona jedina koja unosi nemir na seosko imanje. Hoće li je farmeri nominirati već prvi tjedan nominacija, ne znamo, ali saznat ćemo uskoro.

Pročitajte više