Marinka Pelivan odnijela titulu najljepše u Fordovom izboru za supermodel Hrvatske

MARINKA PELIVAN pobjednica je izbora Ford Supermodel Hrvatska (na naslovnoj fotografiji desno). U siječnju će nas predstavljati na velikom svjetskom izboru Ford Supermodela u Sao Paolu, gdje će biti jedna od četrdeset modela iz cijelog svijeta.

Mladu je šesnaestogodišnjakinju stručni žiri, sastavljen od fotografa, modnih urednika, stilista,
dizajnera i modnih znalaca, među kojima su bili i naša poznata fotografkinja Mare Milin i Saša Joka, odabrao između petnaest prekrasnih djevojaka. Pobjedu je ostvarila i Mija Matić (na naslovnoj fotografiji lijevo), koja je proglašena Fordovim modelom fotogeničnosti ili "naj foto lice". 

Marinka je gimnazijalka, pleše balet, svira klavir i igra tenis te kaže da uz toliko obaveza nema vremena za dečka. Od sreće se tresla i kroz suze nam je rekla da joj ova titula jako puno znači i da jedva čeka odlazak u Brazil. Rasplakala se i njezina majka, koja ju je sa sestrom došla bodriti.

Vlasnica licence za Hrvatsku Tihana Harapin Zelepugin, ove je godine organizirala intimniji izbor.
Naglasila je kako joj je bilo važno pozvati ljude s kojima dugo godina surađuje i u koje ima potpuno povjerenje da će dobro odraditi posao i izabrati najljepšu. Svi ti ljudi su njezini dragi prijatelji i sretna je što se izbor održao u intimnoj, gotovo kućnoj atmosferi prostorija Croatia filma. Zahvalila se i svom suprugu Saši na pomoći i podršci.

Pročitajte više