Mario Valentić napustio BB kuću

GLUMAC Mario Valentić, koji je sudjelovao u najzanimljivijem zadatku ove sezone u Big Brotheru, završio je svoju "misiju" prije predviđenog vremena.

Valentić je tri dana boravio u sobi iznenađenja, a brigu o njemu je u tajnosti vodio Kristian, bez znanja ostalih stanara. Morao ga je oblačiti, hraniti, voditi na WC i tuširanje, a sve tako da kod drugih ne pobudi sumnju.

Krisitian je odlično obavio povjereni zadatak - uvjeravao je stanare da se ne čude njegovom ponašanju, te ih uredno pospremio u sobu kada se Valentić poželio okupati ili prošetati po kući.

Smišljena je i posebna lozinka - Kristian se morao kreveljiti u kameru kada je želio doći u sobu iznenađenja u kojoj je boravio gost.

Glumac iz "Zabranjene ljubavi" stalno je Kristianu radio probleme, razbacivao stvari po kući, krao cigarete i dovodio ga u nezgodnu situaciju. Nakon što je završio svoju "ulogu", kazao je kako mu je u sobi u kojoj je boravio bilo vruće.

"Nedostajalo mi je povrća i hrana mi nije odgovarala, što me izuzetno smetalo. Ponekad sam dobio fobiju da razbijem sve u sobi, ali sam se suzdržavao." - izjavio je za Jutarnji list Mario te dodao kako mu je zadatak bio interesantan.

Kristian, koji je odahnuo nakon što je Valentić napustio kuću, posvetio se u potpunosti novoj stanarci Željki. Hamdiji se povjerio rekavši mu kako je crnokosa studentica upravo kao i on, samo u ženskom obliku.

(Screenshot: )

Pročitajte više