Mario Valentić u plesnom zagrljaju s Playboyevom zečicom iz Ukrajine

POBJEDNIK treće sezone showa "Ples sa zvijezdama", Mario Valentić, danas kreće put Sarajeva gdje će nastupati u bosanskoj inačici tog showa pod nazivom "Zvijezde plešu". Partnerica, odnosno njegova mentorica bit će prelijepa 19-godišnja Ukrajinka Nadja Bičkova. Inače profesionalna plesačica koja je u paru sa Slovencem Mihom Vodicarom osvojila brojna odličja, u Ukrajini je prava zvijezda.

Ples s ljepoticom

Pored plesa bavi se i manekenstvom, a čak ju je i hrvatska publika imala priliku vidjeti i upoznati kad je prošle godine prošetala modnom pistom u Liscinom donjem rublju čije je zaštitno lice. Nakon kampanje za donje rublje za njom su poludjeli i oni koji dotad nisu znali za ovu ljepoticu pa se skinula i za Playboy te mnogim fotografima postala muza.

"Danas tek krećem u Sarajevo, tako da ću više o svemu znati kad se vratim u Zagreb. Inače, veselim se tom natjecanju jer sam već upućen u plesne korake s obzirom da sam se već natjecao, a čini mi se da su i tamošnji ljudi također željeli u show pozvati nekoga tko je plesno potkovan", rekao nam je Mario Valentić koji će narednih tjedana u Sarajevo odlaziti srijedom, a u Zagreb se vraćati već sljedećeg dana, dok će ostatak tjedna s atraktivnom plavušom pod rukom pokušati osvojiti još jedno plesno natjecanje.

"Nemojte samo stavljati neke naslove tipa da sam zagrljen s njom, ovo ono, mislim Mirna mi je doma trudna i nije u redu", pribojao se Valentić kako će njegovo partnerstvo s Ukrajinkom odjeknuti u javnosti. Međutim, Nadja izgleda kao milijun dolara stoga je ljubomora razumljiva.

L.V.
Foto: Index, playboy.si, Ana Gregorić

Pročitajte više