Mark Marku je najveći šminker u HTZ kući, Ines vježba koreografiju u štiklama i trenirci

NATJECATELJI showa Hrvatska traži zvijezdu, iako su zauzeti probama i snimanjima, zabavu i opuštanje ipak uspijevaju ugurati u svoj naporni raspored.

Dan im počinje vrlo rano, a tada već počinju prve bitke - svatko pokušava izboriti svojih deset minuta u kupaonici. Šuška se kako nekima za jutarnje uljepšavanje treba i duže, a riječ nije o pripadnicama ljepšeg spola već o najvećem šminkeru u kući - Mark Marku. "Ja sam čuo da voli mirisne kupke i slične stvari, pa ono...", šali se Taher dok Mark to komentira: "Ja se brinem o sebi, ako se oni ne brinu o sebi, to je njihov problem".



U HTZ kući, zabranjen je alkohol, no bez obzira na tulume uz sokiće i budno oko njihove dadilje, kandidati se odlično zabavljaju i super slažu, pa ne nedostaje ni skakanja po foteljama. Zanimljivo je vidjeti i Ines Huskić kako dan provodi u odjevnoj kombinaciji trenirke i štikli jer po cijeli dan vježba koreografiju.

Iako se kandidati u mnogočemu razlikuju međusobno, imaju i jednu stvar zajedničku - svi odlično kuhaju. No, u slučaju razbijenog tanjura ili poderanog jastuka, spremno svi skupa poručuju: "Nisam ja, majke mi!".

Pročitajte više