Markićka želi deportirati najpoznatiji životinjski par: Djeci se nameće jeftina gay propaganda

Foto: Hina, YouTube

ZAGREB, 1. TRAVNJA - Željka Markić putem Facebooka obrušila se na brojne medije koji, kako je rekla, putem "naizgled nevine ljubavne priče dviju životinja mladima nameću jeftinu homoseksualnu propagandu".

Markić, naime, tvrdi da Malena i Klepetan ne postoje već da je Malena zapravo Maleni i da je riječ o gay paru. Priču o tome da je najpoznatiji životinjski par zapravo ljubav dvojice mužjaka još 2012. godine objavio je tportal, ali to iz Državne agencije za praćenje migracije roda nikada nisu ni potvrdili niti demantirali.

"Pored svih zdravih životinja kojim Hrvatska obiluje, mediji samo i isključivo prate gay rode", u podužem komentaru na svom Facebook profilu objašnjava Željka Markić.

Ona smatra kako je sve dio dobro osmišljene zapadne gay propagande kojima se mladim naraštajima od samog početka pokušava nametnuti kako je homoseksualnost prirodna.

"Svatko zna da je jedno od prvih dječjih vjerovanja ono da malu djecu donose rode. Populariziranje gay roda samo je način da se mlade podsvjesno indoktrinira kako i gay parovi mogu donijeti djecu na svijet", objašnjava Markić.

"Život je zajednica muškarca i žene, tako je hrvatski narod odlučio i to stoji u Ustavu. Tko se ne slaže, slobodan je iz Hrvatske odletjeti skupa s Klepetanom kad bude išao. Vjerujem da će mu se pridružiti i Maleni čiju deportaciju će na moju sugestiju zatražiti neki saborski zastupnici", otkriva Markić na kraju objave.

Pročitajte više