Marko Grubnić gol na naslovnici časopisa - degutantno ili seksi?

MODNI MAČAK svojedobno je zbog teškog tereta slave bio kod psihijatra, međutim čini se kako mu itekako godi pozornost medija, pa i komentare na golišave fotografije koje je objavio tjednik Story. "Iskreno, ne smeta mi pozornost ljudi. Svakoga dana me salijeću znatiželjnici na ulicama, pa tako znam da će rado pogledati i ove fotografije. Doista me to ne opterećuje, kao ni činjenica da za mnom uzdišu mnoge žene, ali i muškarci. To mi može biti samo kompliment", kaže Marko Grubnić u intervjuu za Story i dodaje kako ga "ne bi čudilo da završi na nekim gay portalima".

Poznati stilist zapravo je potrošio gotovo sve medijske adute - slikao se gol, bio je u Celebrity Big Brotheru, priča(lo) se da je homoseksualac, navodno je imao slom živaca... Bez odjeće, uz gaćice koje prikrivaju njegovo spolovilo, fotografirao se po uzoru na Davida Beckhama, svjestan da će editorijal naići na dvojake komentare. "Neću lagati, uživao sam na snimanju. Dugo sam razmišljao o tome, nisam bio potpuno siguran želim li se skinuti ili ne, no oduvijek me ta misao intrigirala i ovog sam se ljeta odlučio na to. Nemam se čega sramiti, to je samo muško tijelo viđeno artističkim okom modnog fotografa", objašnjava Grubnić napete okolnosti snimanja golišavih fotki.

"Depilacija je za mene poput jutarnje higijene"

Marko priznaje kako svoje tijelo (o kojem komentare očekujemo na forumu) može zahvaliti urednom životu i njezi koja po nekima prelazi granice metroseksualizma. "Nisam neki partijaner i ne konzumiram ni alkohol ni nikotin. Pazim što jedem i nastojim spavati dovoljno kako bih uvijek bio u formi. Depilacija je za mene poput jutarnje higijene. Već godinama depiliram cijelo tijelo i iako je bolno, puno se bolje osjećam nego dlakav", otkriva Grubnić u svom naletu iskrenosti. Frajeri, zavidite li mu na tijelu?

M.A.
Foto: Story

Pročitajte više