Marko Grubnić ljetuje s "muškim prijateljem" Aleksom

NOVOPEČENI pisac i stilist Marko Grubnić viđen je u Vodicama kako se "prisno" druži s javnosti nepoznatim Aleksom. Određeni mediji su odmah počeli nagađati kako bi to mogao biti Grubnićev dečko, jer su navodno odsjeli u istome hotelu, kupali se po skrovitim plažama, odlazili na večere te noći provodili zajedno tulumareći.

Pored toga, paparazzi su ih fotografirali kad su ulazili u vodički hotel, što je potaknulo priče da dečki dijele i sobu. "Uopće nije istina da imamo zajednički smještaj. Ja sam u hotelu, a Aleks je iznajmio apartman na drugom mjestu", rekao je Marko. "Došao me dopratiti. Bože, zašto čovjek ne bi mogao vidjeti gdje sam odsjeo", pojasnio je.

"Ako sam javna osoba, nisam javno dobro"

"Aleks je moj prijatelj kojega znam već dugo i on nije i ne želi biti javna osoba, stoga sve ovo nije pošteno. Nije fer da se bilo koja osoba, koja se pojavi uz mene, naziva mojim dečkom i ljubavi. Ako sam javna osoba, nisam javno dobro. Ne može me se spajati s bilo kime i uništavati ljudima život. Upravo zbog ovakvih stvari pazim s kim se pojavljujem", tvrdi stilist.

Na niz priča koje se vezuju uz njegov ljubavni život, Marko odgovara: "Imam muških prijatelja, kao što imam i ženskih. Imam pravo otići na plažu, na ručak i družiti se s muškim prijateljima, kao i ženskima, ali ovo prvo je uvijek zanimljivije. Na sreću, cijepljen sam od takvih komentara i nije me briga".

Pročitajte više